E-Devlet üzerinden yapabileceğiniz işlemler

MEB ile ilgili hangi işlemleri e-devlet üzerinden yapabilirsiniz? Açık öğretim okulu öğrencileri sınav sonuçlarını öğrenme, kayıt yenileme gibi işlemleri türkiye.gov.tr üzerinden yaptırabilir mi? Nasıl ve hangi siteden yaptırabilir?

Milli Eğitim Bakanlığı; Türkiye Cumhuriyeti’nde eğitim ve öğretim hizmetlerini planlamak, programlamak, yürütmek, takip ve denetim altında bulundurmak, Türk Vatandaşlarının yurt dışında yapılacak eğitim ve öğretimi ile ilgili hizmetleri düzenlemek ve yürütmek, ayrıca eğitim ve öğretim konularında Yükseköğrenim gençliğinin barınma, beslenme ihtiyaçlarını ve maddi yönden desteklenmelerini sağlamak, her çeşit örgün ve yaygın eğitim kurumlarını açmak ve yükseköğretim dışında kalan öğretim kurumlarının açılmasına izin vermek ve kuruluş kanununda belirlilen diğer görevleri yürütmektedir.
Kamu kurumları ve görevlileri ile ilgili istek, öneri, şikayet ve ihbarlarınızı Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER) hizmetini kullanarak veya 150 numaralı çağrı merkezini arayarak iletebilir, başvurunuzun durumunu takip edebilirsiniz.

 

İletişim Bilgileri

Kurum Adı
Milli Eğitim Bakanlığı
İnternet Sitesi
http://www.meb.gov.tr/
Telefon
+90 3124191410 (20 hat)
Faks
+90 3124177027
Adres
(Merkez Bina): Atatürk Bulvarı Bakanlıklar ANKARA TÜRKİYE

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+
Açık Lise sınavlarına hazırlanmanın en kolay hali: AçıkTercih AÖL Test Çöz!

Mobil Uygulamamızı İNDİRİN! AÖL Yeni Müfredat Çıkmış Sınav Sorularını Çözün!


Etiketler:
Eklenme Tarihi: 30 Ocak 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın