AÖL 3. dönem kayıt yenileme işlemleri uzatıldı, son gün Pazartesi.

AÖL, 17.05.2017 tarihli ücret yatırma sorunu ile ilgili duyuruyu kaldırıp beklenen ve olması gereken uzatma kararını açıkladı. Açık Lise  3. dönem kayıt yenileme işlemleri uzatıldı, son gün Pazartesi. Duyuru metni aşağıda:…

III. dönem kayıt yenileme işlemleri 22 MAYIS PAZARTESİ GÜNÜ MESAİ BİTİMİNE KADAR UZATILDI!

Kayıt Yenileme Kılavuzu için tıklayınız.

 

III. Dönem kayıt yenileme işlemleri 22 Mayıs 2017 Pazartesi mesai bitimine kadar uzatıldı. Öğrencilerimizin, 22 Mayıs 2017 Pazartesi günü mesai bitimine kadar  halk eğitimi merkez müdürlüklerinde kayıt yenileme işlemlerini yaptırmaları gerekmektedir.

İsteyen öğrencilerimiz kayıt yenileme sınav bedelini öderken, yeni oluşturulan Millî Eğitim Bakanlığı Ödeme Sistemini kullanabilir.

Kayıt yenileyen öğrencilerimizin ders seçimlerini kayıt yenileme süresince yapmaları zorunludur.

Öncelikle zorunlu ortak derslerinizi seçiniz. Zorunlu ortak derslerinizi seçtikten sonra seçmeli derslerden de seçim yapabilirsiniz.

Muaf olunan derslerin kredisi alınmaz, bu dersler istenirse yeniden seçilebilir. Başarılı olunduğu takdirde bu derslerin kredisi kazanılır.

Ders seçiminizi tam yapınız, yarım bırakmayınız. Örneğin 30 kredilik ders seçme hakkınız var ise bu sınırı doldurup doldurmadığınızı mutlaka kontrol ediniz. Yarım bırakılan ders seçimleri hiçbir şekilde sistem tarafından tamamlanmaz.

III. Dönem sınavları 01 – 02 Temmuz 2017 tarihlerinde yapılacaktır. Öğrenciler; sınav tarihlerinde bulunacakları sınav merkezini, Bilgi Düzenleme menüsü altında yer alan Sınav İrtibat Merkezi ekranında kayıt yenileme süresince yeniden güncellenebilir.

 

Kayıt Yenileme Kılavuzu için tıklayınız.

 

Ücret iadesi ile ilgili açıklamalar için tıklayınız.

 

Kaynak: www.aol.meb.gov.tr

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+
Açık Lise sınavlarına hazırlanmanın en kolay hali: AçıkTercih AÖL Test Çöz!

Mobil Uygulamamızı İNDİRİN! AÖL Yeni Müfredat Çıkmış Sınav Sorularını Çözün!


Etiketler: ,
Eklenme Tarihi: 18 Mayıs 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın